Auteurs

Gera Folkers

Gera Folkers (1962) heeft jaren als casus regisseur gewerkt onder straatprostituees en in multi-problem gezinnen. Daarnaast schreef zij columns en trad ze op met haar eigen theaterproductie Chera Theatraal.

Gera woont samen met haar echtgenoot Jan in Groningen.

Anne Norvan

Anne Norvan is een pseudoniem van Ien Ramp (1959), een dankbare en zorgzame vrouw met een vreugdevol hart. Ze woont samen met haar hond in een gezellig en kleurrijk appartement in Dordrecht.

Iens motto is: Heb het leven lief! Eerder schreef ze het autobiografisch boek ‘De reden dat ik zing’.

Marloes Jedidja Aben

Marloes Jedidja Aben (1967) is getrouwd met Frank en samen hebben ze twee kinderen.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, is ze uiteindelijk bij een kinderopvang terecht gekomen. Dat werk vindt Marloes geweldig en ze werkt met veel plezier.

Liz Berghuis

Liz Berghuis (1948) is getrouwd met Antonio. Samen hebben ze negen kinderen en inmiddels negentien kleinkinderen.

Zestien jaar lang runde ze haar eigen praktijk en doceerde Sociaal Psychische Problematiek (SPP) aan de politieacademie. Ze geeft nog altijd workshops en lezingen over geestelijk lijden en de mogelijkheden tot herstel.

Judith Stoker

Judith Stoker (1974) is getrouwd met Jan Willem en in het dagelijks leven gezinshuishouder, (relatie)therapeut en blogger.

Judith is een enthousiaste, energieke vrouw met passie voor mensen die tegen lijden en verdriet aan lopen. Samen met Jan Willem runt Judith gezinshuis ‘De Vlerken’, waar ze kinderen met complexe gedragsstoornissen een veilige plek biedt.
www.judithstoker.nl

Sylvester Rozema

Sylvester Rozema (1968) is getrouwd met Ina en woonachtig in Zelhem.

Hij geeft christelijke leefstijleducatie door middel van workshops en trainingen.

Koert Koster

Koert Koster (Hoogeveen, 1973) studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam.

Hij is getrouwd met Marleen. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Giessenburg. Koert schreef diverse theologisch-pastorale boeken. www.koertkoster.nl